Rioolwerken

Een van de specialiteiten van Niessink Service is het aanleggen, repareren/renoveren, aansluiten, onderhouden en vervangen van uw riolering. Dit is specialistisch werk waar wij jarenlange ervaring mee hebben. Ook het aanleggen van afwateringsystemen, drainage en pompsystemen is ons werk. Mochten er zich regelmatig problemen voordoen met uw rioolstelsel, dan beschikken wij ook over de mogelijkheid een camera inspectie uit te voeren en op die manier de oorzaak te achterhalen.
Mochten er zich verstoppingen, overlast met stank, scheuren, breuken of verzakkingen voordoen kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor de verstopte dakgoot kunt u bellen. Wij zijn in staat om snel te schakelen en problemen assertief aan te pakken. Ook hebben wij speciale apparatuur voor het schoonmaken van uw dakgoot.

Daarnaast kunnen wij i.c.m. Van Delft Infra ook het grond- en straatwerk meenemen in onze werkzaamheden. Op die manier kan het werk gelijk netjes opgeleverd worden. Ook hebben wij de beschikking over graafmachines waardoor wij goed in staat zijn relatief eenvoudig bij het rioolstelsel te komen.

dakgoot reinigen