Algemeen

Niessink Service is op veel gebieden actief. Zowel op de zakelijke, als de particuliere markt op project– of regiebasis werken wij voor diverse opdrachtgevers zoals woningcorporaties, VvE’s, particulieren, instellingen en bedrijven.
Niessink Service is gespecialiseerd in een aantal werkgebieden. Ten eerste loodgieterswerkzaamheden, zoals plaatsen van sanitair, maar ook in bijvoorbeeld rioolwerk, onderhoud en installatie, elektra en mechanische ventilatie. Daarnaast zijn er ook diverse dakspecialisten in dienst voor dak- en zinkwerk. Ook losse verkoop van o.a. radiatoren, cv-ketels en boilers kunt u bij ons terecht. Op gebied van service zijn er maar weinig werkzaamheden die Niessink Service niet beheerst, dus bij twijfel kunt u telefonisch navraag doen.

Sinds 2013 wordt er ook een drie-eenheid met Van Delft Infra BV en Ecoplan Groen BV gevormd. Hierdoor is Niessink Service in staat een totaalpakket aan te bieden waar bijv. ook groen en infrastructuur in meegenomen kunnen worden. Dit kan met name voor de zakelijke markt een interessante optie zijn.

daklekkage